WellKomm Kft. - A prémium italok szállítójaA Carat Premium Vodka 500 éves hagyományos recept szerint készül.

Orosz vodka, amilyennek lennie kell!

Nagyon kellemes, enyhe íz jellemzi.

Alkoholtartalom: 40 %

Kiszerelés: 0,7 L
A legjobb partyk legjobb vendége

Tavasztól még több a buli, mint télen. A vágyaknak csak kevesen tudnak megálljt parancsolni és a bungee jumping az éjszakában mindennapos. Viszont nem mindegy, hogy az élményedet mi kíséri.

Tökéletes választás a vörös szőnyegről - Carat Premium Vodka

Hogy mit iszol? Egy olyan, 500 éves hagyományokra visszatekintő ízvilágot, amely a mostani, folyton pörgő trendi világban is stabilan őrzi méltó helyét.

Hogy mivel?
Letisztult illatával, kellemes ízével és aromájával. Míg illatában a lime-ra, ízében inkább a keserű mandulára emlékeztet. Hosszú, kissé édeskés, kifejezetten kellemes utóízzel cseng le - bársonyos és egyszerre karakteres vodka. Téli rozs az alapanyaga, mely koncentrált ízgazdagságot ad neki.

Megmérettetett. Ez a különleges ital már több, igencsak rangos vodkaversenyen nyerte el a bíráló kóstolók ízlését. A United Vodka Competition-t, azaz az egyesült nemzetközi vodkaversenyt Európa szívében, Brüsszelben alapították, és a legrangosabb vodkateszt a világon. A verseny célja nem kisebb, minthogy a vodka presztízsét szinten tartsa az európai piacon. Független nemzetközi szakértőkből (kizárólag szakemberekből!) áll fel a zsűri minden évben, hogy díjazza az aktuális UNITED vodkát - több, mint 700 vodkából! -, mely egyfajta minőségi bizonyítványt jelent az EU-ban. És óriási presztízst. Éppen ezért a tesztelés után nem kisebb hivatalos és ünnepélyes ceremónia keretében hirdet eredményt a zsűri, mint a Cannes-i Filmfesztivál. A Carat Premium Vodka tavalyi bemutatása a filmsztárok és filmgyártók, valamint a világsajtó mintegy 6,000 képviselőjét vonzotta, így az ital óriási reflektorfénybe került, a világ egyik legpompásabb környezetében! Aranyérmes lett!

A Carat Vodka másik fontos elismerése, mely elsősorban a hazai fogyasztók számára jelent ösztönzést, a hazai és Kelet-európai borszaklap, a VinCE vodka vaktesztje, melyben két kategóriában (1. hely az 5.000 Ft. alatti árkategóriában, 1. hely mind a 34 kóstolt vodka közül) is első helyezett lett a Carat!

CARAT Premium Vodka elérhetőségei

BUDAPEST

ARARAT Brandy és Szivar Szaküzlet
1062 Budapest, Andrássy út 99.
Web:www.brandyszakuzlet.hu

Vinorium Borház
1057 Budapest, Váci utca 57.
Web:www.vinorium.hu

Tobacco Galery
West End Bevásárlóközpont
Krúdy Gy. u., mozgólépcső alatt
Web: www.westend.hu


FEJÉR MEGYE

Székesfehérvár

HB Söröző
8000 Székesfehérvár, Rozgonyi Piroska u. 1.
Web: www.hbsorozo.hu
Értesítjük Önöket, hogy a CARAT Premium Vodka VinCE díjat nyert, azaz ***** elismerést kapott a VinCE Magazin októberi vodkatesztjén!

Az első helyezett és a CARAT Premium Vodka kiskereskedelmi ára között 10.000 Ft a különbség!

A CARAT Premium Vodka ár-érték aránya verhetetlen a piacon!
Ilyen egy igazi orosz vodka :)

A teszt részleteit és további érdekes információkat a VinCE Magazin októberi számában olvashatnak!

www.vincemagazin.hu


CARAT Vodka promóció - Symbolban 2011.11.29.

További fotók a rendezvényrőlKecskemét - MB'1 Music Pub 2011.12.10.WEBÁRUHÁZ - WEBSHOP