AKVARIUMSHOP.HU
A minőség nem luxusSzállítási díjak belföldön

Személyes átvétel (megrendelés és kiértesítés után előzetes időpont egyeztetéssel): 0 Ft

Szállítási díjak a rendelési érték függvényében Magyarországon

Összeg / Szállítási díj
0 - 20.000 Ft / 1.490 Ft
20.001 Ft - / 0 Ft

FIGYELEM! Jellemzően a fenti díjszabással tudjuk küldeni törékeny termékeinket is. Azonban bizonyos esetekben kivételt képeznek a túlméretes, a törékeny és a 30 kg feletti csomagok. Házhoz szállításuk ugyanúgy megoldott, azonban más díjszabás érvényes rájuk. Bizonyos esetekben a termékek nem szállíthatók egy csomagban, ezért több csomagban kell küldenünk őket (pl. fénycsövek nem csomagolhatók össze külső szűrővel, vagy akváriumok nem csomagolhatók össze kövekkel).

Amennyiben a kivételt képező termékek miatt a megrendelés szállítási díja eltér a rendszerünk által generált szállítási díjtól, emailben tájékoztatjuk a szállítás többletköltségéről. Ezután a Vásárló eldöntheti, hogy elfogadja a szállítási díjat, vagy milyen átvételi módot választ, vagy hogyan módosítsuk a rendelést.

A 20.000 Ft-os értékhatár feletti kedvezmény Vásárlónként és megrendelésenként értendő. Amennyiben a kivételt képező termékek miatt a megrendelés szállítási díja eltér a rendszerünk által generált szállítási díjtól, az értékhatár felett több csomag esetén az első csomag 1490 Ft-os szállítási díját átvállaljuk, a felárról értesítést küldünk. Ezután a Vásárló eldöntheti, hogy elfogadja a szállítási díjat, vagy milyen átvételi módot választ, vagy hogyan módosítsuk a rendelést.

Az árak tájékoztató jellegűek, több termék megrendelése esetén és más termékek hozzárendelése esetén módosulhatnak. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a házhoz szállítás többletköltségéről. Ezután a Vásárló eldöntheti, hogy elfogadja a szállítási díjat, vagy milyen átvételi módot választ, vagy hogyan módosítsuk a rendelést.

Fenntartjuk a jogot a saját házhoz szállításra, valamint alvállalkozó igénybevételére.

További szállítási feltételek Üzletszabályzatunkban találhatók.

Kellemes vásárlást kívánunk!

AKVARIUMSHOP.HU
info@akvariumshop.hu.Minden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU