AKVARIUMSHOP.HU
A minőség nem luxusMüller & Pfleger (MP) termékismertető

Az MP akváriumok a vásárlók minden igényét kielégítik.

A Müller & Pfleger cég évtizedek óta az akváriumok tervezésére és akvárium bútorokra specializálódott. Minden MP akváriumban rengeteg tapasztalat testesül meg. A fogyasztók kívánságai mindenek előtt valók anélkül, hogy a kinézet, kényelem és biztonság közötti kompromisszumra lenne szükség. Ezért az MP akváriumokat úgy tervezik, hogy nemcsak a technikai és gyakorlati várakozásoknak feleljenek meg, de az érzelmi igényeknek is.

- Minden üvegtartály tiszta látványt biztosít, a keretek és alapzatok nincsenek útban.
- A víz alatti látvány nem torzított, kizárólag magas minőségű, torzításmentes, sima üveg kerül használatra.
- Az extra vékony üveg ellenáll a nagy víznyomásnak.
- Az elrejtett stabilizáló korlátok plusz megerősítést adnak a tartály tetejének, ez a teljes tartálytérfogat kihasználását lehetővé teszi.
- A szegélyek és keretek az új EHEIM thermo-rétegelési eljárással készülnek. Új technológia a jobb akváriumokért!
- Hermetikus vízzárás és precíz gyártás az ISO szabványoknak megfelelően, a DIN 32622 pedig garantálja a maximális biztonságot.
- A VARILUX fedelek mozgatható világító egységekkel, praktikus szolgáltató csappantyúkkal és sok más előnnyel együtt növelik a kényelmet és egyszerűsítik a víz alatti látványtervezést, a karbantartást.
- Végül, de nem utolsó sorban - az akváriumok széles választéka és a bútorstílusok számos kombinációs lehetősége összeegyeztethető mindenféle ízléssel és környezettel.

Az MP akváriumok nem hagynak választást!


WEBÁRUHÁZ

Belépés a WEBÁRUHÁZba itt: WEBÁRUHÁZMinden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU