AKVARIUMSHOP.HU
A minőség nem luxusJUWEL termékismertető

Hagyomány
Minden akvárium, amely a JUWEL nevet viseli, 40 év óta németországi telephelyünkön készül. Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk Európa legmodernebb akváriumkészítő cége. Cégérünk a rendkívül nagy gonddal kifejlesztett termékpalettánk, valamint a hosszú éveken át megszerzett tapasztalatunk és hozzáértésünk. Ez tesz minket azzá, ami vagyunk – Európa piacvezető cége.

Minőség
A „Made in Garmany” jelző kezeskedik a magas minőségi igényünkért. Akváriumainkat kizárólag minőségi üvegből készítjük, amelyet a legmodernebb üveggyárakból szerzünk be. Büszkén állíthatjuk, hogy munkatársaink robotok közreműködésével, világszerte egyedülálló gyártóberendezéseken gyártják akváriumainkat. Mielőtt elhagynák a gyárat, akváriumaink minőségét sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink ellnőrzik.

Biztonság
Számunkra elsőrendű fontossággal bír termékein biztonsága. Akváriumainkat többszörösen biztonságos módon méretezzük, így megfelelnek a német törvények szigorú követelményeinek. Magától értetődő módon az akváriumainkban használt világítás, a szivattyúk és a fűtőtestek is rendelkeznek a TÜV/GS minőségtanúsító pecsétjével.

Szerviz
Jó, ha tudja: Mi azután, is az Ön segítségére vagyunk, miután megvásárolta a JUWEL akváriumot. Amint az ember el is várja egy márkás terméktől, a minőségi szakkereskedésben még sok-sok évig meg fogja találni a tartozékok és pótalkatrészek választékát.

A rendszer
Bármelyik modell mellett is dönt – a JUWEL akváriummal komplett rendszert vásárol magának. A világítás, a szivattyúval táplált szűrőrendszer és a különféle szűrőanyagok, valamint a fűtés már benne vannak a rendszerben – Önnek csupán alkalmas helyet kell keresnie az akváriuma számára. Az akvárium méretének megfelelően a beépített technika össze van hangolva. A JUWEL akváriumainkat a mindenkori akváriummal harmonizáló állószekrénnyel árusítjuk, amely különféle díszítőelemekkel rendelkezik, lakásának berendezéseihez Ön választhatja meg a megfelelő díszítést.


a JUWEL komplett rendszer akváriuma

Akvárium
- minőségi üveg
- ragasztás biztonsági szilikonnal
- alsó keret az üveg szélének védelméhez
- felső keret állandó jelleggel összekötve az akváriummal

Szekrény
- statikailag és felépítését tekintve is hozzá van igazítva az akvárium mindenkori súlyához
- modern, időtlen kivitel
- különböző dekoráló elemek
- értékes nemesacél fogantyúkkal ellátva
- értékes felület
- egyszerű szerelés

Fedél
- High-Lite világítás, a JUWEL Aquarium T5 technológiája
- 150 %-kal több fény a legmodernebb lámpatechnológiának köszönhetően
- a különleges csőhosszak következtében teljes egészében ki lehet világítani az akváriumot
- teljes megvilágítás mellett is rendkívül egyszerűen hozzá lehet férni az akváriumhoz

Tartókeret
Mindegyik JUWEL akvárium környezethez illő biztonsági tartókerettel van felszerelve. Ez hatékonyan védi az akvárium széleit és biztonságos felállítást tesz lehetővé. További tartóalapokra nincs szükség. Az akvárium kinézetét a duplán tömített fenéklap ragasztását eltakaró díszszegély teszi tökéletessé.

Bioflow szűrőrendszer
- a kettős áramlás elve alapján üzemelő, nagy térfogatú belső bio-szűrő
- a tömlőkötés elmarad, a víz az akváriumban marad
- különböző szűrőközegek
- szabályozható fűtés, amely szemmel nem látható módon van beépítve a szűrőházban


Szűrő

A JUWEL szűrőrendszer kialakításával az akvárium vizének legbiztonságosabb szűrési módja mellett döntöttünk – az összes víz az akváriumban marad. A mi szűrőink a nagy szűrési térfogatban és a JUWEL féle kettős áramlási elvben különböznek a piac többi beltéri szűrőjétől, utóbbi esetben a víz más-más sebességgel áramlik át a felső és az alsó szivacsokon. Csak ily módon tudjuk elérni a víz tudományosan bebizonyított optimális biológiai szűrését. Szűrőink fontos alkotóelemét képezik a nitrátszűrő szivacsok, amelyek gondoskodnak róla, hogy kicsi maradjon a nitrát koncentrációja az akvárium vizében és így messzemenően csökkenjen az algák növekedésének üteme.


Szűrőközegek

Szűrővatta (fehér)
A szűrővatta mechanikai előszűrőként szolgál. Megakadályozza, hogy a nagyobb, durvább szennyeződés (pl. elhalt növényrészek) mélyebbre kerüljön a szűrőben.

Szénszivacs (fekete)
A kötött aktívszenes szivacsok kémiailag megtisztítják a vizet a káros nehézfémektől, valamint a szerves szennyeződésektől.

Nitrát eltávolító szivacs (zöld)
A zöld szivacs értékes baktérium-tenyészeteket tartalmaz, amelyek kivonják a vízből a nitrátot és így eltávolítják az algák tápanyagát, ezzel csökkentve növekedésüket.

Durva szűrőszivacs (kék)
A durva pórusú szűrőszivacsok a szűrőberendezés közepén, baktériumkultúrák betelepítése által gondoskodnak a víz biológiai tisztításáról.

Cirax
Igen nagy felülete következtében az erősen porózus szűrőanyag hatékony biológiai tisztítást szolgáltat és maximális vízminőségről gondoskodik.

Finom szűrőszivacs (kék)
A finompórusú szűrőszivacsok, a szűrőberendezés alsó részében kiszűrik a legkisebb szennyező anyagokat is, s ezzel kristálytisztává teszik a vizet.


Szabályozható fűtés

Mindegyik JUWEL akváriumnak a mindenkori akvárium nagyságához igazodó szabályozható fűtőteste van, amely biztonsági ütés- és hőálló üvegből készült (TÜV/GS bevizsgálás). A szűrőházban elfoglalt helyzete következtében közvetlenül a vízáramban található és így gondoskodik róla, hogy egyenletesen oszoljon el a meleg az akváriumban.


Világítás

High-Lite + 150 % világújdonság, új mérce az akvárium világítás terén.
- gyorsabban növekszik a növényzet
- exkluzív csőméretek a JUWEL akváriumok teljes kivilágításához
- 5-féle, többek között tengerkék színben is kapható
- a berakható lámpatest kicserélésével utólag is felszerelhető a Vision, Trigon, Rio és Lido akváriumoknál

Világítórendszereink fejlesztésekor súlyt helyezünk a legmodernebb technika használatára. Valamennyi világítótest energiatakarékos lámpa, amelyeknél a TÜV/GS tanúsító pecsétje kezeskedik biztonságáért. A világításrendszer kifejlesztésekor a biztonságot, a hatékony energiafelhasználást és a kezelőbarát kivitelt illetően a legfrissebb ismereteket vettük figyelembe. A JUWEL akvárium fedélvilágításával optimális megvilágítást érhet el akváriumában. Maga a lámpatest vízzáró, ezért lehetővé teszi, hogy az akváriumot teljes megvilágítás mellett ápolja.

A JUWEL akvárium fedélvilágító rendszere a következő elemekből áll:
- Kerettok, amely bonthatatlanul össze van ragasztva az akvárium üveg testével, felnyitható fedőlapok
- világító test elektronikus előtéttel, fénycső

A lámpa elektronikus fénycsőelőtéttel van felszerelve. Ez az igen korszerű technika azon látható, hogy a fénycsövek nem vibrálnak bekapcsoláskor.
Ráadásul energiaköltség takarítható meg, mivel az elektronikus vezérlés csaknem teljesen fénnyé alakítja át a felvett elektromos áramot.


Fénycsövek

High-Lite Day
- világos, élénkítő fény

High-Lite Nature
- meleg, természetes fényt szolgáltat

High-Lite Marine
- világos fehér fény tengeri akváriumokhoz

High-LiteColour
- hatékonyan felerősíti a piros és a kék színeket

High-Lite Blue
- aktinikus kék fény tengeri akváriumokhoz


JUWEL reflektorok

A fényerő javítása érdekében ajánlatos JUWEL fényterelő reflektorokat alkalmazni. Ezek 100 %-kal fokozzák a fényerőt, így tovább javítják az akvárium belsejében uralkodó feltételeket. Nyitott fedélvilágításnál véd a káprázástól.


Dekoráció

Rock, Root
- három dimenziós, élethű mélységi hatással
- szintben felfekszik az üvegen, nem képződnek levegőrések
- modulok behelyezésével bővíthető
- egyszerűen méretre szabható és beszerelhető

Stone
- három dimenziós, részlet hű sziklafal
- három színben kapható (Clay, Lime, Granite)
- szintben felfekszik az üvegen, nem képződnek levegőrések
- modulok behelyezésével bővíthető
- egyszerűen méretre szabható és beszerelhető

Terrace
- mutatós terasz modul
- harmonizál a Rock és Root hátterek kivitelével
- kétféle, egymással vegyesen használható kivitelben kapható (Rock A, Rock B)

STR
- kidomborodó kéregszerkezet
- szintben felfekszik az üvegen, nem képződnek levegőrések
- modulok behelyezésével bővíthető
- egyszerűen méretre szabható és beszerelhető

Poster
- 60-tól 150 cm-ig minden akváriumhoz
- két tetszetős díszkép mindegyik hátulján


Automata etető

A JUWEL akváriumhoz illő automata etető.
- szabályozható adagolás
- akár napi két etetés is beprogramozható


A Rekord család

Egy Rekord olyan, mint minden más JUWEL akvárium: teljesen felszerelt és első osztályúan kidolgozott. A beépített JUWEL Compact szűrőrendszer a 3 literes Bio-Power szűréssel van felszerelve, és gondoskodik az Ön zavartalan öröméről hobbija közben.


A Rio család

Időtlen design, modern technika és gondos kidolgozás. Egy Rio akvárium a JUWEL-től az Ön által kialakított víz alatti világot méltóan értékké emeli.


A Visoin család

Élje át új perspektívából az akvárium által nyújtott élményeket! A JUWEL akváriumok Vision akváriumai hajlított első üveglapjukkal kiemelik az optikai mélységet és izgalmas betekintést engednek az Ön víz alatti világába.


A Trigon család

Problémája van a lakásban egy akvárium elhelyezésével?
A Trigon akváriumok (nagy, hajlított első üveglapjukkal) a szoba bármely sarkát dekoratívvá teszik.


WEBÁRUHÁZ

Belépés a WEBÁRUHÁZba itt: WEBÁRUHÁZMinden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU