AKVARIUMSHOP.HU
A minőség nem luxusJAGER automata szabályozású, kalibrálható fűtők

Ha jobb akváriummelegítőt szeretne...

Mint azt Ön is tudja, a trópusi és szubtrópusi régiókból származó halak nem érzik igazán jól magukat a számunkra kellemes szobahőmérsékleten. Ezért a precízen szabályozott, állandó vízhőmérséklet nagyon fontos a halainak.

Mielőtt a mérnök Eugen Jäger feltalálta az akváriummelegítőt, nem volt igazán kielégítő megoldás az akvárium vízhőmérsékletének szabályozására. Így mindenki komplikált és néha páratlan módszereket alkalmazott. Néhányan a napra tették az akváriumokat, vagy a radiátorok és fűtőtestek mellé.

Az egyszerű megoldások gyakran a legjobbak is, mint például a rúd alakú akváriummelegítő. A melegítő rúd a vízben lóg és melegíti azt. Bár az elv ugyanaz, mint ami volt néhány évtizeddel ezelőtt, mégis sok minden változott. Manapság a JÄGER akváriummelegítő egy ultra-modern hőtermelő eszköz, amely az elérhető legjobb technológiát alkalmazza. Most - az új DURAN laboratóriumüveg borításával - a minőség extra dimenzióját ajánlja.

- A hőmérséklet precízen változtatható 18 °C és 34 °C között és ha szükséges, könnyen módosítható. A szabályozás pontossága +/- 0,5 °C.
- A melegítéssel állandó hőmérséklet biztosítható. A melegítő funkció on/off lámpával van jelezve.
- A melegítőrúd teljesen elmerül, védve van a kiszáradástól és édes ill. tengervízhez is használható.
- Az üvegborítás növeli a fűtőfelületet és biztosítja az optimumot még hőátadás közben is. Így más márkákhoz képest kisebb watt-teljesítmény képes ugyanazt a vízmennyiséget felmelegíteni.
- DURAN laboratóriumi biztonsági üvegborítás
A DURAN laboratóriumi biztonsági üveget kutatási célokra fejlesztették ki. Ezért mentes a vízben elmerülni képes szennyeződésektől. Ellenáll a kémiai és biológiai anyagoknak. Nincs rés és hajszálrepedés rajta, amin a kondenzált víz át tudna hatolni. Ezen kívül rázkódás-álló, és ellenáll a hideg víz sokknak/ütésnek, ami a karbantartás vagy a hirtelen vízcsere alatt jelentkezhet.

Nem létezik jobb minőségű akváriummelegítő és minőségi melegítőüveg a piacon!


WEBÁRUHÁZ

Belépés a WEBÁRUHÁZba itt: WEBÁRUHÁZMinden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU