AKVARIUMSHOP.HU
A minőség nem luxusEHEIM termékismertető

Az EHEIM-mel a legkiválóbb szűrőtechnológiát alkalmazhatja bármely akváriumhoz, és ezáltal a legjobb vizet a világon.

Az EHEIM nagymértékben hozzájárult az akváriumok világszerte növekvő népszerűségéhez. 60 évvel ezelőtt, a Gunter Eheim mérnök találta fel az első szivattyús akváriumszűrőt. Ezzel a hobbitevékenység sokkal jobb feltételeit teremtette meg. A jó vízminőség hosszabb ideig megmarad, minden sokkal könnyebb és az akvárium egyre inkább a lakások vonzó belső bútorzatának részévé válik.

A kezdeteket követően hamar új megoldások és termékvonalak kerültek bevezetésre. Folyamatosan jobb szűrőrendszerekkel bővítették a kínálatot. Hasznos technikai elemek, praktikus kiegészítők és különböző szűrőközegek teszik teljessé a választékot. Valószínűleg egyetlen más cég sem koncentrál hosszabb ideje és ilyen intenzíven az akváriumok vizének minőségfejlesztésére.

Napjainkban az EHEIM a világ vezető cége az akváriumpiacon - neve a kiváló szűrőtechnológia szállóigéjévé vált. És amikor az EHEIM előrukkolt a belső és külső szűrők újabb generációjával, a kényelmes és kiváló minőségű high-tech szűrők formájában: a legjobbat kínálja

- Az EHEIM minőséget a DIN ISO 9000-es tanúsítás igazolja. Ez a szabvány mindenekelőtt a változatlanul magas szintű minőséget képviseli.
- Sok termék tervezői díjat nyert a tetszetősségéért és funkcionalitásáért.
- Az EHEIM forgólapátjainak tengelyei és csapágyperselyei magas teljesítményű kerámiából készülnek. Ezek kivételes folyási egyenletességet, maximális rugalmasságot és nagyon hosszú élettartamot biztosítanak.

Ha közelebbről összehasonlítja a termékeket másokéval, látni fogja hogy az EHEIM-hez semmi sem fogható. Győződjön meg róla!

EHEIM Szűrőrendszert bemutató film

EHEIM automata etetést és aljzattisztítást bemutató film


EHEIM Pick Up belső szűrők

Pick up - Európa legkedveltebb belső szűrőcsaládja

Könnyen kezelhető, hosszú élettartamú és kedvező árú szűrőcsalád. Legkisebb tagját ajánljuk terráriumokhoz, kisebb akváriumokhoz. Középső és legnagyobb mérete már levegőztet is.
Egyszerű kezelhetőség, gyors tisztítás úgy,hogy a szűrőházat ki sem kell venni a vizből. Állitható teljesítményszabályzó a kifolyó víz mennyiségéhez.


EHEIM Aquaball belső szűrők

Új belső szűrőmegoldások

Aquaball - teljesen rugalmas modulrendszer labda alakú szivattyúfejjel.
A trükk a labdában rejlik. A kerek szivattyúfej egy tokban helyezkedik el. Ez biztosítja a kiáramlási irány könnyű változtatását. Az áramlási szint a kibocsátás szabályozóval állítható, a szellőztetés a levegőbefúvó szerkezet (diffúzor) segítségével biztosítható.

Az EHEIM továbbfejlesztette a sikeres Aquaball belső szűrő családot. A korábbi modell funkcionális és esztétikai előnyeit meghagyva az új család tulajdonságai:
- A hatékony oxigénellátásért felelős diffúzor mellé egy esőztetőt is kapunk, mely biztosítja a vízfelszín természetes mozgatását.
- A továbbfejlesztett rögzítésnek köszönhetően sokkal egyszerűbb kiemelni a szűrőt az akváriumból tisztításhoz és karbantartáshoz.
- Az új " Easy Click" rendszernek köszönhetően a szűrőanyag tartályok könnyen leválaszthatók és visszahelyezhetők.
- Irányítható és szabályozható erősségű vízáram.
- A szűrőtartályba a szokásos durva, vagy finom szűrőszivacs mellett más szűrőanyag (aktívszén, vagy Substrat Pro) is használható.
- A körkörös szívónyílások egyenletes és lassú átfolyást eredményeznek a hatékony szűrésért.

Új szűrő: EHEIM BioPower
Ötvözi a belső szűrők előnyeit a külső szűrök szűréstechnológiájával. Az Aquaball családhoz képest a fő különbség, hogy az elszívás csak az alsó szűrőkosáron keresztül történik, amelyben a szűrőszivacs elvégzi a mechanikai szűrést. A felsőbb kosarak oldalról zártak, így csak a lebegő szennyeződésektől mentes víz kerül ezekbe, ahol a kiváló minőségű EHEIM Substrat Pro szűrőanyag végzi a biológiai tisztítást.


EHEIM PowerLine belső szűrők

Kipróbált és tesztelt teljesítmény

PowerLine - az elemekből álló szűrő a maximális hatékonyság érdekében.

Az erőteljes átfolyás és az intenzív oxigéndúsítás érdekében- a PowerLine a tökéletes belső szűrő az Ön számára. Az erős szivattyúteljesítménynek köszönhetően megfelelő a 100-200, vagy akár az 500-1000 literes akváriumokhoz is, modelltől függően.

A levegőtartalom diffúziós készülék segítségével szabályozható és különböző kiáramláshoz kapcsolódó kellékek (pl. porlasztó pálca) csatlakoztathatóak a cső csatlakozó-elemekhez.

Az elemekből álló design-nak köszönhetően a szűrőtérfogat pontosan beállítható és növelhető is pótlólagos elemekkel. Az egyes elemek tisztításkor vagy a szűrőközeg visszahelyezésekor egyszerűen kivehetőek. Kétféle standard szivacsbetét is kapható a mechanikai-biológiai vízszűréshez. Az abszorpciós szűréshez aktív szénbetétek is vásárolhatóak.


EHEIM akasztós külső szűrők

A külső akasztós szűrők nagy hatékonysággal dolgoznak és a szűrőkártyák gyors cseréjével leegyszerűsítik a tisztítást is. Jellemző rájuk az alcsony fogyasztás, a tartályban különböző szűrőanyagokat is elhelyezhetünk.


EHEIM Ecco Pro külső szűrők

A továbbfejlesztett változatban a szűrő mindhárom funkcióját ugyanazon fogantyúval lehet működtetni (3-in-1).
Néhány jellemző:
- Integrált önfeltöltés a fogantyú segítségével
- Szűrőközeggel kiegészíthető
- Forgó és lengő cső csatlakozások levehető elzárócsapokkal

A szűrő csomagolása tartalmazza a beüzemeléshez szükséges csövet, a szívó- és nyomórészt, a tapadókorongokat és néhány alkatrészt.

EHEIM Ecco Pro bemutató pdf


EHEIM Classic külsőszűrők

A legendás Classic szűrő kipróbált, tesztelt technológiával és magas szintű hatékonysággal még nagy rendszerek számára is

Néhány jellemző
- Nagy szűrőbetét a hosszú élettartam érdekében
- Szűrőközeg-tartó a kényelmes tisztításért (csak 2213)
- Nagy szűrőtartály

A szűrő csomagolása tartalmazza a beüzemeléshez szükséges csövet, a szívó- és nyomórészt, a tapadókorongokat és néhány alkatrészt.


EHEIM Professionel külső szűrők

A high-tech generáció

Az EHEIM Professionel külső szűrők kiválóan alkalmasak a legmagasabb akvarisztikai követelmények kielégítésére.
Jellemzői a hatalmas szűrő felület, a levehető tömlőtartó adapterek, a beépített elzáró csapok, a záró csappantyúk és a kiemelhető szűrőanyag kosarak az egyszerű megtöltés és tisztítás érdekében. Kiválóan alkalmas a kevesebb növénnyel, de nagy halállománnyal benépesített akváriumokhoz.

Intervallum szűrők
A szűrőanyagok levegővel és vízzel történő váltakozó érintkezése hozza létre a szennyeződések kiemelkedően hatékony, és meggyorsított biológiai lebontását.

Thermo szűrők
Beépített, elektronikusan szabályozható fűtős szűrők biztosíják a folyamatos és kiegyensúlyozott vízhőmérsékletet, valamint a szűréssel és a vízkeringtetéssel egyszerre a hőmérséklet pontos megtartását is. A fűtőelem jól védetten a szűrőtartály aljában helyezkedik el, és különálló elektromos csatlakozó vezetékkel rendelkezik. A 2322 és a 2324-es fűtős szűrőknél a kívánt vízhőmérsékletet a szűrőn lévő forgatható gomb segítségével lehet beállítani. A Professionel intervallum fűtős külső szűrők 2327, 2329 (beépített fűtővel) rendelkeznek egy hőérzékelővel, amit az akváriumba kell helyezni. A hőmérséklet automatikus csatolásban van a fűtésellenőrzővel, vagyis a fűtésellenőrző a beállított értéknek megfelelően szabályoz (ki-be kapcsolja a fűtőelemet).

EHElM hőmérséklet eIlenőrző
A kívánt vízhőmérséklet kiválasztható a gomb elforgatásával, miközben a kijelző mutatja az akváriumban lévő aktuális vízhőmérsékletet. A kezelőrész egyaránt elhelyezhető az akváriumon, az akváriumtetőn vagy a szűrő felső részén.

A szűrő csomagolása tartalmazza a beüzemeléshez szükséges csövet, a szívó- és nyomórészt, a tapadókorongokat és néhány alkatrészt.


EHEIM Professionel II. külső szűrők

High-tech generáció innovatív karbantartási technológiával és mindenfajta kényelemmel

A kifinomult módszer és csúcstechnikai kivitel a legnagyobb biztonságot nyújtja. A megújult szűrőcsalád garancia a teljes körű kényelemre és a legmagasabb teljesítményre az akvárium környezetében.
A szűrőház tetején lévő gomb egyszeri megnyomásával elindítható a beépített feltöltő rendszer, amely automatikusan megtölti a szűrőtartályt, és a tömlőket vízzel a felszerelést követően, vagy a tisztítási munkálatok után. A beépített elzáró csapok automatikusan nyílnak és záródnak, amikor a tömlőtartó adaptert csatlakoztatjuk vagy eltávolítjuk. Az adapter emelőkarja segítségével az átfolyási sebesség beállítható a kívánt mennyiségre, a biztonsági retesz pedig gondoskodik róla, hogy a szűrő ne legyen nyitva.
Az ellenőrző ablakban nyomon követhető a keringő víz áramlási szintje, amely jelzi a lehetséges hibákat a szűrőkörben, vagy megmutatja a tisztítás szükségességét. Az egyedi szűrőanyagtartó kosarak könnyen feltölthetőek és kiöblíthetőek.

A Beépített, elektronikusan szabályozható fűtős szűrők biztosíják a folyamatos és kiegyensúlyozott vízhőmérsékletet, valamint a szűréssel és a vízkeringtetéssel egyszerre a hőmérséklet pontos megtartását is. A fűtőelem jól védetten a szűrőtartály aljában helyezkedik el, és különálló elektromos csatlakozó vezetékkel rendelkezik.
A Professionel II. Thermo szűrők rendelkeznek egy hőérzékelővel, amit az akváriumba kell helyezni. A hőmérséklet automatikus csatolásban van a fűtésellenőrzővel, vagyis a fűtésellenőrző a beállított értéknek megfelelően szabályoz (ki-be kapcsolgatja a fűtőelemet).

EHElM hőmérséklet eIlenőrző
A kívánt vízhőmérséklet kiválasztható a gomb elforgatásával, miközben a kijelző mutatja az akváriumban lévő aktuális vízhőmérsékletet. A kezelőrész egyaránt elhelyezhető az akváriumon, az akváriumtetőn vagy a szűrő felső részén.

A szűrő csomagolása tartalmazza a beüzemeléshez szükséges csövet, a szívó- és nyomórészt, a tapadókorongokat és néhány alkatrészt.


EHEIM Professionel 3 külső szűrők

Egy lépés a jövő szűrőtechnológiájába

EHEIM Professionel 3 2071, 2073 és 2075
- Automatikus ön-felszívás dupla csappal
- Speciális előszűrő a hosszú élettartamért és a nagy felületű szűrőanyag tisztán tartásáért
EHEIM Professionel 3 2073/2075 bemutató pdf
EHEIM Professionel 3 2073/2075 bemutató link

EHEIM Professionel 3 2080
- 3 utas adapter két befolyó- és egy kifolyócsővel, az igazán hosszú akváriumok alapos tisztításának eléréséhez
- Automatikus ön-felszívás dupla csappal
- Áramlás és karbantartás kijelző
- Hordozó kerekek a kényelmes szállításért
- Speciális előszűrő a hosszú élettartamért és a négyfelületű szűrőanyag tisztán tartásáért
- Kifejezetten nagy akváriumokhoz ajánljuk

EHEIM Professionel 3 2180 Thermo
-Beépített, elektronikusan szabályozható, fűtős szűrő biztosítja a folyamatos és kiegyensúlyozott vízhőmérsékletet, valamint a szűréssel és a vízkeringtetéssel egyszerre a hőmérséklet pontos megtartását is. A fűtőelem jól védetten a szűrőtartály aljában helyezkedik el, a szűrővel egybeépített elektromos kezelőfelülettel rendelkezik, vízhatlan állítógombokkal.
- 3 utas adapter két befolyó- és egy kifolyócsővel, az igazán hosszú akváriumok alapos tisztításának eléréséhez
- Automatikus ön-felszívás dupla csappal
- Áramlás és karbantartás kijelző
- Hordozó kerekek a kényelmes szállításért
- Speciális előszűrő a hosszú élettartamért és a nagy felületű szűrőanyag tisztán tartásáért
- Kifejezetten nagy akváriumokhoz ajánljuk

Eheim Proffesional 3e 2074, 2076 és 2078
A kifinomult módszer és csúcstechnikai kivitel a legnagyobb biztonságot nyújtja. A megújult szűrőcsalád garancia a teljes körű kényelemre és a legmagasabb teljesítményre az akvárium környezetében, a beépített mikroprocesszornak köszönhetően.
A szűrőház tetején lévő gomb egyszeri megnyomásával elindítható a beépített feltöltő rendszer, amely automatikusan megtölti a szűrőtartályt, és a tömlőket vízzel a felszerelést követően, vagy a tisztítási munkálatok után.
A beépített elzáró csapok automatikusan nyílnak és záródnak, amikor a tömlőtartó adaptert csatlakoztatjuk vagy eltávolítjuk.
A biztonsági retesz pedig gondoskodik róla, hogy a szűrő ne legyen nyitva.
Az egyedi szűrőanyagtartó kosarak könnyen feltölthetőek és kiöblíthetőek.
Mindhárom modell az EHEIM USB Interface segítségével csatlakoztatható a számítógéphez. Az ingyenesen biztosított program segítségével egyszerűen a szűrő bármely beállítása megváltoztatható, a változások naplózhatók. A kifejlesztett napló funkció segítségével az akváriumon végzett bármely tevékenység (tisztítás, vízcsere, halak / növények hozzáadása) szintén rögzíthető és bármikor visszakereshető.
EHEIM Professionel 3e bemutató pdf

EHEIM Professionel 3e bemutató film


Az intelligens technológia, egészen új funkciókkal ellátva!

Áramlásszabályozás
- Manuálisan beállíthatjuk a vízforgás sebességét, a különböző akváriumtípusokhoz.

Folyamatos vízáram
- A szűrő processzora figyeli az eltelt időt, így a szűrőanyagok telítettségével egyidejűleg emeli a rotor fordulatszámát és az akvárium vize ugyanolyan intenzitással forog.

Telítettség kijelző
- A kijelzőn letesztelhetjük a szűrőben lévő szűrőanyagok telítettségét. Gombnyomásra megmutatja a következő tisztításig eltelő időtartamot. 1 zöld LED = a hónap.

Hullám funkció
- Pulzáló átfolyási sebességet tudunk beállítani a szűrőn, ami ideális a tengervízi akváriumokhoz.

12 h bio funkció
- Két különböző vízáram állítható be 24 óránkénti ismétlődéssel. Ideálissá teszi az akvárium nitrogénkörforgásának pontosabb lebontását és nappal / éjjel hatást kelt.

Elektronikus hibajelző
- Automatikus tesztprogram, ami jelzi az esetleges leállást (pl. áramszünet), még azután is, ha a szűrő újra elindult.

Automata légtelenítés
- A szűrőben elakadt levegőt az elektronika egy speciális program segítségével automatikusan eltávolítja.

A szűrő csomagolása tartalmazza a beüzemeléshez szükséges csövet, a szívó- és nyomórészt, a tapadókorongokat és néhány alkatrészt.


EHEIM szivattyúk

Széles választék sokféle alkalmazással

Nagyobb akváriumok, kerti tavak és tenyésztő egységek - de még víz displayek, szökőkutak és kutak esetében is: az EHEIM szivattyúk mindenhol használatosak, biztosítva a szükséges vízmozgást a levegőztetéshez és a tiszta feltételekhez.

Nem számít, hogy 270 vagy 5100 liter az óránkénti mennyiség, hogy víz alatt vagy azon kívül működik, vagy hogy édes vagy tengervízről van szó: a tulajdonságok és a választék olyan szélesek, amennyire változóak az igények.

A potenciális vásárlók a kis haltartóktól a tótulajdonosokig, vagy akár a nagyteljesítményű számítógépet használók széles skálán mozognak. Sok halkereskedő képes azzal újabb elégedett vevőket nyerni, hogy a szivattyúk széles skáláját kínálja vevőinek. Ez azért lehetséges, mert a minőség a garancia az EHEIM ígéretére: innovatív technológia, elsőrangú anyagok, kimagasló szakértelem és garantáltan megbízható folyamatos használat.

Eheim Compact vízpumpa
Csak vízben használható, nincs beszívócsonkja.

Eheim Compact+ vízpumpa
Új termék az EHEIM palettáján!
Használható vízben elmerítve, vagy vizen kívül, a hozzáadott rögzítési elemekkel akár Powerhead-ként is funkcionál.A beszívó rész használható hagyományos módon, mint a Comapct termékeknél, vagy felszerelhető beszívó csonk is.

EHEIM Compact+ Marine szivattyú tengervízhez
Speciális rotorjának köszönhetően levegőt kever a vízhez.
A tökéletes megoldás fehérje lehabzókhoz - EHEIM 1103 pumpa tengeri akváriumhoz. Tű forgóval a még tökéletesebb teljesítmény érdekében.
EHEIM Compact+ Marine bemutató pdf

Eheim Powerhead
Univerzális szivattyú pl: vízmozgatáshoz és talajszűréshez
- 3 dimenzióban állítható szivattyúfej
- Szabályozható szivattyú teljesítmény
- Egyszerű gyorsrögzítés
- Beépített diffúzor a szellőztetéshez
- Tartozékok széles választéka
- Csak vízben használható

Eheim Universal vízpumpa
Használható vízben elmerítve, vagy vízen kívül, a hozzáadott rögzítési elemekkel akár Powerhead-ként is funkcionál.


EHEIM légpumpák

Az EHEIM légpumpák a legújabb fejlesztésnek köszönhetően a legcsendesebbek és a leghoszabb élettartamúak. Különlegességük még a speciális porlasztó, mely valójában két részből álló műanyag gömb belső filcbetéttel, mely állítható,így a légbuborékok nagysága is változtatható.


EHEIM szűrőközegek

EHEIM szűrőközegek a kristálytiszta, egészséges vízért az akváriumban

A jól felszerelt akváriumszűrő garantálja hobbi örömét és a tökéletes vízminőséget a halainak. A különböző szűrőközegek speciális feladatokat végeznek a szűrésben. Ezért fontos, hogy a megfelelő szűrőanyagok helyes sorrendben legyenek elhelyezve. A mechanikai és biológiai szűrés két nélkülözhetetlen folyamat majdnem minden szűrésnél.

Tökéletes mechanikai szűrés az EHEIM Mech-el
A mechanikailag működő szűrőanyag természetesen a szűrőfolyamatba belépő vízhez alkalmazható. Itt üreges kerámia csőalagutak keltenek örvényt. Az örvények következtében a durva kosz praktikusan lesüllyed. Innen a víz folytatja az útját az újabb szűrőrétegen át. Egyéb kipróbált és tesztelt mechanikus szűrőközegeink az EHEIM Fix és az EHEIM Synth. Az EHEIM szűrőközegek garantáltan szennyezőanyag-mentesek.

EHEIM MechPro - Mechanikai szűrőanyag
Egyedülálló spirális alakja biztosítja még a legkisebb szennyeződések megtartását is. A bordás felszín lehetővé teszi a méreganyagokat lebontó baktériumok megtelepedését, így egy másodlagos biológiai víztisztítást is biztosít.

EHEIM BioMech - Mechanikai-biológiai szűrőanyag
Kitűnő mechanikai szűrés különleges szennyeződéseket megtartó zsebekkel. Az optimális pórus szerkezet biztosítja a méreganyagok gyorsabb és biztonságosabb lebomlását. Mechnikai-biológiai szűrőanyag kifejezetten a hatékony víztisztításért. A szűrőtasakok garantálják a durva, és az apró szennyeződések kiszűrését a vízben. Az optimálisan kialakított pórusszerkezetnek köszönhetően mindvégig folyamatosan történik a keletkező szennyeződések lebontása a vízben. 600 m2/l vízhez elegendő.
- pH-semleges, nem keményíti a vizet.
- Szilárdrészecske képző anyagot nem tartalmaz.
- Folyamatosan alkalmazható, és könnyen tisztítható.
- Édes- és tengervízben egyaránt alkalmazható.
EHEIM BioMech bemutató pdf

A legjobb biológiai szűrés az EHEIM SubstratPro-val
Az akvárium vizének első mechanikai szűrése után az EHEIM SubstratPro biológiai szűrőközege látja el a talán legfontosabb tisztítófeladatot a szűrés során. Az EHEIM SubstratPro optimális telepítési kondíciókat biztosít a lehető legtöbb tisztítóbaktériumnak.
A gyöngy alakú struktúrának köszönhetően az EHEIM SubstratPro térfogatsűrűsége nagyon nagy és kopásálló. A szűrőtérfogat teljes mértékben kihasznált, nem keletkeznek haszontalan üres helyek, amelyekben nem zajlik szűrés. Az EHEIM SubstratPro labdácskáknak makroporózus struktúrát terveztek, így a fontos tisztító baktériumok nagy, könnyen betelepíthető területeket találhatnak.
A nagy térfogatsűrűség (annyi labdácskával, amennyivel csak lehet) és a tökéletes telepítési terület kombinálása révén (az egyes labdácskák felületével) az EHEIM SubstratPro tökéletes környezetet biztosít a veszélyes ammónia- és a nitritszint gyors lebomlásához a hasznos tisztítóbaktériumoknak köszönhetően. Ez biztosítja a kristálytiszta, egészséges vizet az akváriumban.
Javasoljuk használat előtt átmosni az EHEIM Substrat és az EHEIM SubstratPro szűrőközegeket.

EHEIM SubstratPro-t bemutató film


Az EHEIM szűrőközegek laboratóriumban kerültek kifejlesztésre és magas minőségű alapanyagokból készülnek. Minőségüket és szennyezőanyag-mentességüket folyamatosan ellenőrizzük.

Mechanikai szűrés
A koszossá vált vizet kezeljük és előtisztítjuk a tisztítófolyamat további lépései előtt.

Adszorpciós szűrés
Az aktív szén elnyeli a káros mérgezőanyagokat.

Durva hab szűrőpárnák
A fenolmentes, nyitott pórusú habpárnák biológiai szűrést végeznek, miközben a víz egyenletesen keresztülfolyik rajtuk.

Biológiai szűrés
A bioközeg tökéletes feltételeket biztosít azon fontos tisztítóbaktériumok betelepítéséhez, amelyek átalakítják a káros mérgezőanyagokat. A teljes szűrőtérfogat kihasználásra kerül a blokkolásgátló kellékeknek köszönhetően. Ez sokkal hosszabb használati intervallumokat biztosít az egyes tisztítások között.

Kémiai szűrés
Tőzeg szabályozza a pH értéket és a víz keménységét.

Finomszűrés
A legfinomabb koszszemcsék a párnában maradnak, mielőtt a víz visszapumpálódik az akváriumba.

A méret megközelítése
Ezek a komplett szűrőközeg készletek (Medisa Set) tökéletesen illenek az EHEIM szűrőkhöz. Egyetlen, a polcról levehető csomag biztosítja a szűrőkarbantartáshoz szükséges komplett töltőmennyiséget. A megfelelő szűrőközeg rétegek létfontosságúak a víz minőségének biztosításához. A válogatás, tanácsadás gyakran időigényes folyamatok. Ezekkel az EHEIM Media Set-ekkel egy értékes csomagot kaphat a megfelelő töltőmennyiséggel. Nem is lehetne ennél egyszerűbb!

A belső szűrést végző EHEIM szűrőkazetták
Fenolmentes habból készülnek és nagy telepítési felületet biztosítanak. Könnyen cserélhetőek, és a kis bejáratási idő után biztosítják a káros szennyezőanyagok átalakítását a mechanikai víztisztításon felül.

Ezen kívül speciálisan kezelt aktív szén kazetták is kaphatóak, amelyek az adszorpciós szűréshez kiválóak.

EHEIM szűrőpárnák / hab szűrőpárnák
A speciálisan strukturált anyagok kiváló tisztítást biztosítanak. A víz egyenletesen szűrődik át rajtuk, így a durva és legfinomabb részecske maradványok is mechanikusan csapdába esnek.
Egy rövid bejáratási idő után a tisztító baktériumok beköltöznek a speciális habanyagba és elvégzik a méreganyagok alapos biológiai lebontását.

Mindezek mellett, a szénpárnáknak még adszorpciós tulajdonságuk is van: a szétbomlott szennyezőanyagokat a felületük csapdába ejti, így azok a vízkörforgással eltávolítódnak.


WEBÁRUHÁZ

Belépés a WEBÁRUHÁZba itt: WEBÁRUHÁZMinden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU