AKVARIUMSHOP.HU
A minőség nem luxusEHEIM, MP, Jager gyári oldal

www.eheim.de

A három céget magába foglaló cégcsoport az akvarisztikai piac három nagy területét öleli fel a klasszikus márkanevek alatt futó hagyományos és innovatív termékekkel. Az EHEIM, az MP és a JAGER márkanevek mindegyike egyet jelent a minőséggel. A modern akváriumtechnika úttörőjeként az EHEIM évtizedek óta vezető szerepet tölt be. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhető a technika, melynek segítségével a természetes életterek a tökéletesség igényével képezhetők le az akváriumban, a kerti tóban és a terráriumban.


JUWEL gyári oldal

www.juwel-aquarium.de

Minden akvárium, amely a JUWEL nevet viseli, 40 év óta németországi telephelyünkön készül. Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk Európa legmodernebb akváriumkészítő cége. Cégérünk a rendkívül nagy gonddal kifejlesztett termékpalettánk, valamint a hosszú éveken át megszerzett tapasztalatunk és hozzáértésünk. Ez tesz minket azzá, ami vagyunk – Európa piacvezető cége.


AQUA MEDIC gyári oldal

www.aqua-medic.de/en

A német Aqua Medic története közel 20 évvel ezelőtt kezdődött egy alsó-szászországi gazdaságban. 1995 óta közös kézben működik a 25 éves múltra visszatekintő AB Aqualine céggel. A két cég fúziójára 2000-ben került sor, AB Aqua Medic néven. A termékek fejlesztésére és a szolgáltatások bővítésére folyamatosan nagy gondot fordít a cég, mely több mint 20 szabadalommal, 59 külföldi képviselettel, saját amerikai, angol, lengyel és olasz termelőegységekkel rendelkezik.


TUNZE gyári oldal

www.tunze.com

TUNZE High-Tech Aquarium Ecology

1960 óta fonódik össze a TUNZE név az akvarisztika történetével. Ezen évek alatt feltalált és tökéletesített termékek és alkotórészek számos darabja a mai akváriumtechnika alapját képzi. A TUNZE névbe vetett bizalom nem véletlen. Cégünk kezdettől fogva hű filozófiájához, miszerint cél a természetközeli vízbiotópok kutatása világszerte, és az ehhez szükséges komponensek kifejlesztése, amelyek lehetővé teszik a természetes vízviszonyok megteremtését egy akvárium zárt vérkeringésében is. A know-how gyakorlatba való áthelyezésekor a hatékonyság és energiafelhasználás mellett a környezetkímélésre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Mottónk: Minőség és megbízhatóság. Ezen értékeket gondosan és precízen megépített szerszámokkal és magasan kvalifikált munkaerővel sikerül elérnünk. A TUNZE® és Turbelle® márkanevek teljes mértékben kielégítik a világ minden pontján elismert, minőséget fémjelző "Made in Germany" kifejezéshez tartozó elvárásokat. Számos termékünk bel- és külföldi szabadalom által védve van.


SERA gyári oldal

www.sera.de

A SERA céget Josef Ravnak alapította 1970-ben. Mára a SERA egy 150 főt foglalkoztató vállalkozás. A termékpaletta több mint 200 terméket ölel fel. A halak és hüllők változatos táplálkozási szokásainak megfelelve különböző eleségek széles választékát ( pehey, tabletta, granulátum, FD-eleség) kínálja a cég. Gondos fejlesztések eredményeként a vízelőkészítő- és vízkezelőszerek, gyógyszerek és kondícionáló szerek segítenek abban, hogy kedvenceink a számukra legideálisabb körülmények között, szépen fejlődve, jó egészségi állapotban élhessenek a számukra berendezett akváriumban. A felsoroltak mellett különböző eszközöket, így szűrőket, mérőeszközöket, fűtőszálakat, CO2-berendezéseket is találunk a termékek széles választékában.


TERTA gyári oldal

www.tetra.de
www.tetra-fish.com

Több mint 50 évvel ezelőtt Dr. Ulrich Baensch, hannoveri haltenyésztő és fiatal tudós forradalmasította az akvarisztikát. Ebben az időben ez egy költséges és időigényes hobbi volt, mert a halak táplálékát a természetes vizekből kellett összegyűjteni és csak rövid ideig lehetett tárolni. A nagy ötlet a vitaminokkal dúsított, négy féle lemezes tápot tartalmazó szárazeledel kifejlesztése volt, melyet elsőként gyártottak a világon ipari módszerekkel. Így született meg a mára legendává vált TetraMin (Tetra – görög szó, jelentése négy; Min – a vitamin utolsó három betűje). Ez az új haltáp tette lehetővé, hogy az akvarisztika széles körben elterjedt hobbivá váljon, és nem mellesleg megteremtette az alapját a mára az egész világon piacvezetővé vált Tetra cégnek.
Az öt évtized során a vállalkozás a világ legnagyobb akvarisztikai és kerti tavi termékeket gyártó vállalatává vált, több mint 700 munkatárssal, és képviselőkkel 90-nél több országban. Az alapító elhivatottságát megőrizve azon kevés gyártó közé tartozik, amely saját, biológusokból, állatorvosokból és más szakértőkből álló kutató és fejlesztőgárdával rendelkezik.
Mára a Tetra kínálata kiterjed a teljes vertikumra: hal- és hüllőtápok, vízkezelők, tesztek, gyógyszerek, technikai termékek, műnövények. Mindezen termékek kerti tavakhoz alkalmas változatai is megtalálhatóak a választékban.


PAPILLON gyári oldal

www.papillonpet.de

A német Papillon innovatív akvarisztikai felszerelést kínál, a professzionális mérés-, szabályozás- és CO2-technikától kezdve a szűrőanyagokon, növénytápokon keresztül a különböző kiegészítőkig.


ATI gyári oldal

www.atiaquaristik.com

2001-ben az ATI elsőként kezdte meg a T5 fénycsöves világítások alkalmazását az akvarisztikában. A német cég jelenleg is az élvonalban van e téren.

Ezen kívül tengeri sókat, fehérjelehabzókat, kalciumreaktort, stb. gyártanak kiváló minőségben.eSHa gyári oldal

http://www.eshalabs.com/


Easy Life gyári oldal

http://www.easylife.nl/english


PREIS gyári oldal

www.preis-aquaristik.com


Tropica gyári oldal

www.tropica.com


SCHEGO gyári oldal

www.schego.de


DE BARY gyári oldal

www.debary.de


Hydor gyári oldal

www.hydor.it


HOBBY gyári oldal

www.dohse-aquaristik.com


EUROPET gyári oldal

www.europet-bernina.com/company/news/index.php


Sander gyári oldal

www.aqua-sander.de

A német Sander széles termékpalettát kínál a tengeri akvarisztika terén, ózonizátortól és lehabzótól kezdve, a különböző mérőeszközökön keresztül, egészen a különböző kiegészítőkig.


ÁRGÉP
Minden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU